Порошенко Зеленському: Дебати – це не страшно, будьте мужиком

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!

Кандидат у президенти, чинний глава держави Петро Порошенко звернувся до кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського із закликом не ставити умов проведення дебатів. Про це він повідомив у відеозверненні, опублікованому на сторінці в Facebook.

“Володимире Олександровичу, знову мушу спілкуватися з вами через об’єктив замість розмови віч-на-віч. Не бійтеся, дебати – це не страшно. Це нормальна політична традиція. За своє життя я не раз приймав виклики, і не лише від політичних опонентів, але і від сильних ворогів. Дивився в їхні очі і не відвертав погляд. Не шукайте причин і не ставте умов. І ніким не прикривайтеся. Це – некрасиво. Будьте мужиком. Приходьте на дебати. Стадіон, так стадіон. Я чекаю!”, – сказав Порошенко.

Відповідно до результатів обробки 100% протоколів ДВК про результати голосування на виборах президента у першому туріза Порошенка – 15,95% виборців, за Зеленського проголосували 30,24%.

Як відомо, Зеленський погодився йти на дебати перед другим туром виборів, але озвучив свої умови. Наприклад, дебати мають відбуватися на НСК “Олімпійський”, щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо. Окрім цього, кандидати, згідно з вимогою Зеленського, мають пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів. Чинний президент Петро Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні.

Як повідомлялося, раніше у штабі Зеленського заявили, що дебати з Порошенком не мають сенсу.

Читай у Google News!