У Зеленського планують ліквідувати Міністерство інформаційної політики

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!

Команда президента України Володимира Зеленського планує ліквідувати Міністерство інформаційної політики. Про це повідомив радник Зеленського з політичних питань Микита Потураєв, передає Детектор медіа.

“МІП ми плануємо перезавантажити у нуль”, – сказав він. Читайте також У “Борисполі” показали карту України без Криму: з’явилася реакція Мінінформполітики Потураєв повідомив, що в планах президентської команди – об’єднання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення (незалежний регуляторний орган) і Державного комітету телебачення і радіомовлення (орган виконавчої влади). Зазначимо, що обидва ці органи передбачені Конституцією України.

“У нас є ідея об’єднання Держкомтелерадіо та Нацради. Тому що в Держкомтелерадіо мало господарських функцій. Треба зміцнити в тому числі й фінансово, особовий склад. Також ми маємо забезпечити незалежність регулятора”, – сказав він. На запитання, яким чином планується об’єднати Нацраду і Держкомтелерадіо, Потураєв відповів, що шляхом змін до Конституції. 

Як повідомлялось, Національна рада телебачення і радіомовлення створила робочу групу для здійснення нагляду за дотриманням телерадіоорганізаціями виборчого законодавства під час виборчої кампанії позачергових виборів.

Читай у Google News!