Порошенко запропонував витратити тисячу Зеленського на потреби ЗСУ

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!
тисячу Зеленського

Лідер партії Європейська Солідарність Петро Порошенко виступив з ініціативою передати тисячу гривень за COVID-вакцинацію на потреби ЗСУ.

“У вас є кошти, які виділені в рамках програми ‘ковідної’ тисячі. Дайте можливість, як ми робили 2014-го, через мобільний телефон, банківські термінали тим, хто бажає, в добровільному порядку цю свою тисячу або півтори перерахувати на спеціальний рахунок Міністерства оборони, спеціальний позабюджетний фонд, кошти з якого мають бути використані на два напрями”, – сказав Порошенко.

За його словами, а першу чергу треба купити бронежилети і кевларові шоломи. “Бо з 2019 року Збройні сили України – привіт переслідувачам генерала Марченка – припинили закупівлю бронежилетів взагалі. Ми думали, що в 2014-2015 роках ми цю проблему вирішили назавжди. На жаль, це не так. Не хочуть виділяти бюджетні кошти – дайте знову українцям підтримати і захистити наших воїнів. І кожен, хто відправляє ці гроші, може вибрати напрями їх використання”, – сказав Порошенко.

Крім того, за словами Порошенка, потрібні кошти й для медичного забезпечення воїнів. “Ідеться про ліки, медобладнання й доукомплектацію польових шпиталів”, – сказав він.

Читай у Google News!