Спецтехноекспорт уклав нових контрактів на $337 млн

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!

ДП “Спецтехноекспорт”, що входить до складу Укроборонпрому, упродовж 7 місяців 2019 року уклало нових зовнішньоекономічних контрактів на суму $337 млн, що є рекордним показником компанії за останні 10 років. Про це повідомив директор державного зовнішньоторговельного підприємства Спецтехноекспорт Владислав Бельбас в інтерв’ю Defense Express.

“Що стосується підписання нових контрактів, то ми вже перевищили минулорічні показники. Станом на сьогодні [сім місяців 2019 року] ми вже підписали нових контрактів загальною вартістю 337 млн дол. Це новий рекордний показник компанії за останні 10 років. Тепер головне, щоб всередині країни менше палиці в колеса ставили в процесі їх реалізації”, – зазначив Бельбас.

Повідомляється, що у 2018 році Спецтехноекспорт також показав високу динаміку укладання нових оборонних контрактів з іноземними партнерами. Як вказано у звіті про роботу підприємства, за 2018 рік компанією було укладено нових контрактів на суму 282,5 млн дол., хоча у 2017 році цей показник становив лише 114,4 млн дол.

Як повідомлялось, Антонов переміг Airbus на тендері в Перу.

Читай у Google News!