Firefly Aerospace успішно протестував другий ступінь ракети

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!

У місті Бріггс (штат Техас, США) відбувся успішний наземний тест двигуна другого ступеню українсько-американської ракети Alpha. Про це йдеться в офіційному повідомленні Firefly Aerospace, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вчора Firefly успішно пройшли важливий етап у тестуванні другого ступеню ракети Alpha на шляху до мети здійснити її перший запуск у 2019 році”, – йдеться у повідомленні.

У компанії інформують, що вогневий тест тривав рівно 5 хвилин та був здійснений на вертикальному тестовому майданчику. Довжина тесту демонструє відмінні характеристики інтегрованої системи (польотна авіоніка, структури та системи реактивної тяги) протягом всієї запланованої тривалості місії цього компоненту.

Спеціалісти компанії додають, що всі системи під час випробовування вели себе у межах номінальних параметрів, а перевірка систем ступеню після завершення тесту не показала їх наочних незапланованих пошкоджень.

Як повідомлялось, запуск ракети-носія легкого класу Alpha, яку розробляє україно-американська компанія Firefly Aerospace, запланована на грудень 2019 року.

Читай у Google News!