Байден вимагатиме вичищення українських коридорів влади від російської агентури?

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!
російської агентури

Головним запитом суспільства в 2021 році стане компетентний уряд – про це свідчать результати місцевих виборів, які популісти на чолі із Зеленським ганебно програли, кажуть експерти. Але в цьому тепер українці мають потужного союзника – нового президента США Джо Байдена, передає 5.ua.

Публіцист Віталій Портніков упевнений: “Адміністрація Байдена не буде співпрацювати з Офісом Зеленського. Крапка… Але це не означає, що адміністрація Байдена не буде підтримувати Україну. Просто співпраця буде відбуватися шляхом досить жорстких умов. Якщо ви хочете, щоб ми з вами співпрацювали, ви маєте очиститися політично, економічно і кадрово”.

Нова команда у Вашингтоні добре знає ситуацію в Україні. Цілі для атаки вже обрано. Це олігархи та п’ята колона Кремля в оточенні Зеленського. І ще топ-корупціонери, які завжди були інструментом Москви, кажуть політологи.

Політолог Володимир Горбач підсумовує: “Будуть ставитися вимоги про вичищення українських коридорів влади від російської агентури, російського впливу, російських шпигунів”.

Читай у Google News!