Про мій гарем в ДБР та ГПУ – Чорновол

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!

8 березня отримала бандероль від ДБР під святковою назвою «клопотання про обрання запобіжного заходу». Мене так люблять! У мене там цілий гарем. 18!!! слідчих та прокурорів було виділено для розслідування моєї справи на чолі з першим заступником генерального – Каськом, пише народний депутат VIII скликання Тетяна Чорновол у своєму Facebook.

Це саме той Касько… Так, розпіарений «антикорупціонер», на якого всі наші грантожери молилися, скотився до нікчемної справи Чорновол. А чого ви «грантожери» хотіли, якщо ваш Касько просто нікчема?
Після Майдану він був заступником трьох генпрокурорів з повноваженнями повернення вкрадених активів (перодовсім Януковича). Але ця нікчема не повернула ані копійки. У нього були погані генпрокурори? А зараз? Яку справу, яку підозру він може записати в свій актив за 5 місяців очолювання ГПУ на пару з Рябошапкою? Підозру Чорновол?
Ок. А в якому злочині? Цитую заяву потерпілого (шаріївського провокатора, відомого, як «облитий уриною») маргінала з третього десятка передвиборчого списку Шарія: «Чорновол Т. М. вихватила в мене з рук мій мобільний телефон під час чого пошкрябала мені руку…».

Отож оцініть суспільну небезпеку злочину, хитрість та підступність злочинця для того, щоб оцінити «адекватність» реакції ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА ГЕНПРОКУРОРА Віталія Каська. Адже Касько для розслідування цієї дурні призначив групу аж з СЕМИ прокурорів в поміч до групи з ОДИНАДЦЯТИ слідчих ДБР. І це при тому, що в ГПУ тотальний брак прокурорів… В ГПУ Рябошапки не має в активі жодної кримінальної справи за яку було би не соромно…

Така неадекватність прокурора Каська пояснюється просто- вона є нічим іншим як помстою мені. В 16-тому році, я ініціювала дві кримінальні справи проти Каська. Одну за квартирне шахрайство, другу за посадові дії та бездіяльність, наслідком яких стала втрата Україною 80 млн.доларів Арбузова-Курченка-Іванющенка, що були конфісковані в латвійський бюджет.

Також цей мій допис є моїм офіційним клопотанням, щодо відсторонення прокурорів введених в справу Каськом через конфлікт інтересів…

Але зрозуміло, що Касько не єдиний зацікавлений в моєму політичному переслідуванні. Отож звільнення Каська з ГПУ для мене нічого не означає.

Адже одинадцять слідчих ДБР… це вже не Каська ініціатива , а певно Портнова. До речі, зауважте «дурнею» нагрузили слідчих Третього слідчого відділу. А це до речі, відділ з розслідування…. військових злочинів. А керує третім відділом Олег Корецький. Той, хто в ДБР курує політичне переслідування Порошенка…

Р.S. Ой, ледь не забула привітати “дєвочок” зі святом Клари Цеткін. Вітаю свій гарем, потерпілого, Каська, Портнова, а також … Зеленського. Думаю, Звіробій та Федина приєднаються до мого привітання.

Читай у Google News!