Родичі полонених військових вважають, що Зеленський зрадив українських солдатів

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!

Родичі полонених військових вважають, що верховний головнокомандувач Зеленський зрадив своїх солдатів. Звертаються до нього через інтернет, приходять на Банкову, але марно. Їх не включають в списки, повідомляє 5.ua.

Тим часом, під час останнього обміну – в квітні, Зеленський повернув лише двох справжніх полонених.

Кримські українці та кримські татари – найбільша група заручників Російської Федерації. Всього – більше ста осіб. Але вже рік як про них забули: Зеленський не протестує проти їхнього переслідування, не вимагає включити в списки на обмін.

Патріота з Криму Олега Приходька арештували восени минулого року, але на всі звернення його рідних до Володимира Зеленського – мовчанка.

Перед останнім обміном побратим Олега Приходька – Едуард Леонов  збирав на Банковій пікети аби ще раз нагадати Зеленському про заручника. 

В Україні діє злочинна група, яка продає місця в списках на обмін полоненими. Сенсаційне розслідування провів журналіст Володимир Бойко. Він каже, що за місце в списку представники української влади вимагають від 30 до 80 тисяч доларів. Ця інформація також підтверджується з інших джерел.

В прес-службі СБУ поки не готові коментувати скандал.

Читай у Google News!