“Генерал хаос”. Все робиться для того, щоб ситуацію максимально дестабілізувати – Чекалкин

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!
zelensky, army

Президент Зеленський переоцінює власні таланти й можливості, що призводить до нереалістичних очікувань. Про це заявив дипломат і шоумен Дмитро Чекалкин, передає prm.ua.

“Чому стільки зусиль Україна кидає на організацію тих зустрічей, які, швидше за все, не відбудуться? Це бажання Зеленського зробити вигляд і сказати своїм виборцям, що я хотів, але вони не захотіли? Чи він щиро вважає, що якщо зустрінеться з путіним, ми вирішимо всі питання, а путін ще й піде на компроміси?”, – запитує Чекалкин.

За його словами, дехто стверджує, що все ж таки якісь психотропні речовини на нашого президента так діють. “Це ж гігантоманія, величезні якісь космодроми, олімпіади, “діснейленди”. То він збирається будувати “стоп’ятсот” заводів, то мільярд дерев висаджувати, то півтора мільярда лавочок. Мені здається, що це приблизно в цьому ж ключі. У нього не зовсім адекватна оцінка і власних можливостей, і власних талантів. І наслідок цього – такі очікування абсолютно нереалістичні”, – вважає Чекалкин.

На його думку, Зеленський – це “генерал хаос”, який дестабілізує ситуацію в країні. “Напередодні останніх президентських виборів головна теза була яка в путіна? Головне, щоб не Порошенко, і наш кандидат на українських виборах – це “генерал хаос”. Хто скоріше призведе до цього хаосу за гроші Коломойського чи за наші гроші – було не принципово, чи це буде Тимошенко, чи це буде Зеленський. Тому все робиться для того, щоб ситуацію максимально дестабілізувати, по цих самих формулах, які колись у підручниках спецпропаганди прописували: деморалізація населення, деморалізація складу Збройних сил і зрештою повний розвал країни для того, щоб в країні не лишилося потужних сил, які б могли тримати стабільність у цій країні”, – підсумував Чекалкин.

Читай у Google News!