У 2018 “Укрпошта” обробила 34,4 млн міжнародних відправлень

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!

У 2018 році “Укрпошта” обробила 34,4 млн міжнародних відправлених, йдеться у повідомленні поштового оператора.

“Компанія обробила 34,4 млн міжнародних імпортних та експортних відправлень, що майже на 45% більше, ніж в 2017 р. Загалом доходи компанії від міжнародних операцій зросли на 37%”, – поінформувала “Укрпошта”.

Зростання імпорту відбулося завдяки новим проектам з двома з двома ключовими партнерами – Cainiao (логістична платформа групи компаній Alibaba) та національною поштою Гонконгу.

Крім того, “Укрпошта” приєдналася до найбільшого інфраструктурного проекту світу “Нового шовкового шляху” (One Belt, One Road). Компанія бере участь у пілотному проекті пошти Китаю (China Post) із транспортування пошти залізницею із Китаю до Польщі з подальшим перевантаження на автотранспорт до різних європейських міст.

“Укрпошта” також запустила прискорені канали доставки для китайських магазинів JD.com та Joom та британського магазину ASOS.

Основними експортними країнами, до яких Укрпошта найбільше здійснювала доставку у 2018 році, залишилися США, Великобританія, Канада, Німеччина, Франція, Польща, Австралія. Найбільшими імпортерами були Китай, Нідерланди (як транзитний хаб), Ізраїль та США.

Читай у Google News!