“Розумний” шолом українського стартапа отримав контракт в Еміратах

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!

Український стартап LimpidArmor, який створив розумний шолом для танкістів на базі окулярів Microsoft HoloLens, підписав контракт з еміратським дилером і виробником озброєння IGG. Про це повідомляє LIGA.net.

Він розповів, що в лютому стартап представив вже готовий продукт на військовій виставці IDEX-2019 в Абу-Дабі. І в підсумку підписав контракт з IGG. Ще з кількома компаніями стартап веде переговори. Стартап робить систему модернізації важкої броньованої техніки під назвою Land Platform Modernization Kit.

Розробка включає апаратну та програмну частини. Апаратна сколихнула світові ЗМІ тим, що до її складу входять розумні окуляри Microsoft HoloLens – цивільна технологія, інтегрована в захисний шолом.

Крім окулярів у апаратну частину системи також входять сервери, камери з оптичною стабілізацією, розташовані на зовнішньому корпусі, і маніпулятор для управління системою. Програмна частина, яка є оригінальною розробкою LimpidArmor, забезпечує «склеювання» потокового відео в режимі реального часу.

Читай у Google News!