Канада ввела нові санкції проти громадян та компаній рф

FacebookMessengerTwitterLinkedInTelegramPinterestPocket
Read in Google News!

Канада 15 березня розширила санкції проти росії через атаку на українські кораблі в Керченській протоці та захоплення українських моряків в полон. Країна ввела санкції проти 114 фізичних та 15 юридичних осіб, повідомляється на сайті канадського уряду.

Під санкції потрапили глава “Роснєфті” Ігор Сєчін, керівник ВТБ Андрєй Костін і колишній керівник РЖД Владімір Якунін. Окрім цього. до санкційного списку потрапили уповноважений представник президента рф в Південному окрузі Владімір Устінов, син Аркадія Ротєнбєрга – Ігоря, голова Роскомнагляду Алєксандр Жаров, голови Росгвардії Віктор Золотов, голови комітету ради федерації з міжнародних справ Костянтін Косачєв.

У списку юридичних осіб, яких торкнулися обмеження, такі компанії як “Стройгазмонтаж”, “Туполєв”, “Сухой”, “МіГ”, “Сіловиє машини”, “Інтєравтоматчка”, “Мостотрєст”, “Гіпростроймост”, “Стройгазмонтаж мост”, Об’єднана авіабудівна корпорація.

15 березня посилили антиросійські санкції, введені в 2014 році, і США  Під обмеження потрапили шість фізичних осіб і вісім юридичних осіб. Напередодні офіційно запровадив санкції проти росіян за захоплення українських моряків поблизу Керченської протоки Європейський союз.

Як повідомлялося, Канада дасть Україні кошти для боротьби з пропагандою під час виборів.

Читай у Google News!